Multi Template

Maak zelf ongelimiteerd eigen templates aan en voorzie ze van de nodige variabelen.  Deze variabelen kunnen zowel manueel als automatisch gezet worden. Zet vervolgens je layouts na een visuele en geprinte controle met een druk op de knop live voor alle printers.


Monitoring & Logging

Volg in real-time verstuurde printopdrachten en hun status op, alsook de status van de printers zelf.  Bij het zich voordoen van blokkages wordt de oorzaak met de nodige details toegelicht.  Doorgedreven logging zorgt ervoor achterliggende  problemen snel gelokaliseerd en opgelost kunnen worden.


Plug & Play

Mandragora handelt al het verkeer naar je printers af.  Voeg snel en simpel een onbeperkt aantal printers toe. Mandragora blijft performant opereren, ook bij hoge volumes printopdrachten.

Met behulp van een kleine hardware module nemen we de netwerk connectie zelf op ons, wat de nodige configuratie problemen bij installatie van een nieuwe printer wegneemt. Dit maakt dat high-usage printers in een handomdraai vervangen kunnen worden.


Onafhankelijk & Open

Mandragora werkt stand-alone, maar is makkelijk met of zonder ondersteuning te koppelen aan bestaande ERP’s. Zo kan real-time data afkomstig uit andere modules makkelijk geïnjecteerd worden.  Data is ten allen tijde transparant en aangepast aan de door u beoogde analyse opvraagbaar. 

INFOCHART
FACTSHEET