Multi Configuratie

Elk product en elk proces is uniek, zo ook de aansturing van de weegschaal. Met onze software kan je verschillende configuraties aanmaken en koppelen aan je eigen business objecten. Je kan deze zelf beheren en activeren wanneer nodig. Alle parameters voor handen zijn aanpasbaar, of het nu om de snelheid van de banden, etiketlayout of barcodedata gaat.


Multi Comptabiliteit

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met Bizerba kunnen we snel een koppeling opzetten met alle bestaande Bizerba weegtoestellen. Of het nu gaat om een GLMI, checkweger of winkelweegschaal, we leggen dezelfde snelheid en accuraatheid voor de dag.


Ruime Functionaliteit

Of je het gewicht nu spontaan of met een druk op de knop wilt ontvangen, Horak past zich aan.  Nulzetting en Tarrering kunnen eenvoudigweg via onze software. Door middel van pre-analyse kan Horak tijdig waarschuwen voor anomaliën.


Onafhankelijk & Open

Horak werkt stand-alone, maar is makkelijk met of zonder ondersteuning te koppelen aan bestaande ERP’s. Zo kunnen wegingen accuraat gekoppeld worden aan je productieorders en lottracering, maar ook de benodigde productiedata vlot geinjecteerd worden in je weegtoestel.  Data is ten allen tijde transparant en aangepast aan de door u beoogde analyse opvraagbaar. 

INFOCHART